Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

Οι House of Pain στην Αθηνα!!!!

Οι House of Pain, το πασίγνωστο αμερικάνικο hip hop συγκρότημα, επιστρέφει στην ενεργό δράση. Οι House Of Pain, οι ράπερ Everlast και Danny Boy μαζί με τον DJ Lethal, μ' ένα όνομα που πήραν από το μυθιστόρημα του Χ. Τζ. Γουέλς «Το νησί του δρος Μορό», κυκλοφόρησαν τρεις δίσκους, απέκτησαν κύρος σε μια σκηνή που τότε δεν σήκωνε και πολλά, στάθηκαν δίπλα σε μεγαθήρια του χιπ-χοπ, όπως οι Wu Tang Clan και οι NWA, και ύστερα διαλύθηκαν στην ακμή τους. Επανενώθηκαν πέρυσι το καλοκαίρι και έρχονται στο Terravibe Park για μια εμφάνιση την Τρίτη, στο πλαίσιο της περιοδείας τους «He who breaks the law». Οι house of pain είναι γνωστοί από το πασίγνωστο και κλασσικό πλέον κομμάτι jump around.
Στη συναυλία τώρα την προθέρμανση του κοινού ανέλαβαν 2 αγαπημένα γκρουπ από την ελληνική punk rock και hip hop σκηνή, οι Funky Monkey, με έδρα τους τη Θεσσαλονίκη, και ο Ταυτισμένος Λάθος.

Τα πρώτα εισιτήρια κοστίζουν 25 ευρώ

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ

Αθήνα
Ticket House
Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς)
Τηλ.: 210 3608366

Θεσσαλονίκη
Musicland
Μητροπόλεως 102
Τηλ.: 2310 264880

Κυριακή 19 Ιουνίου 2011

Summer 2011=]

Μετα απο πολύ καιρο...we're back...και σας ευχομαστε ενα υπέροχο καλοκαίρι..Γεμάτο χαρά,θάλασσα,τρέλες,καλή παρέα,πολλά ξενύχτια κτλπ...Καλο καλοκαίρι λοιπον...
Summer 2011 is heeere!